פנג שואי - דף הבית
    פנג שואי - מאמרים
    פנג שואי - עדויות
    פנג שוואי- שאלות נפוצות
    פנג שווי - תעריפון
    מעט עלי
    פנג שואי - פורום
    הקפיצה הקוונטית
    אתרים מומלצים
    ייעוץ פנג שואי - צור קשר
space
    הקפיצה הקוונטית     אתרים מומלצים     הענקת תמורה     מפת האתר

שאלות לתקשור

מרץ 2006

לפני מספר שנים הגיע מידע בתקשור שהפלנטה שלנו מתקרבת למעגל פוטון, וכששני אלה יפגשו [הפלנטה ומעגל הפוטונים], תיעלם השמש, יהיו שלושה וחצי ימים של חשכה וקור גדול מאד, אותם יעברו מרבית האנשים בשינה, וכשנתעורר – נהיה בעלי צורה פיסית שונה ובעצם נתעורר בממד גבוה יותר באופן מוחלט, כולל החוקים השונים של בריאה שקיימים בממד זה. נאמר שכל חומר סינתטי יימס ויעלם זמן מה לפני שהדבר יתרחש, ועוד פרטים שונים.

שאלה: מה מהדברים הללו יקרה במציאות?

שלום יקרים
בזמנים הקרובים, האנרגיות משתנות מאד , אבל האנרגיות משתנות כל הזמן , הלא כך הוא? שוב אתם מתעסקים בשאלות עתידיות....מדוע יש לכם צורך לחזות שוב ושוב את העתיד , מה אתם למדים מכך? שחררו שליטה , אין זה נכון עבורכם להתעסק בספקולציות, לא בזמנים אלה. במיוחד שכל הבעת כוונה משנה את העתיד להיות , הרי ראיתם במהלך כל ההיסטוריה שלכם כשניסתם להבין מה הולך להיות - הכול השתנה. הפוטנציאלים משתנים .

הדברים הנ"ל שהוזכרו אינם מדויקים. אנרגית הפוטון אכן תגיע " בזמנה" כידוע לא ניתן להגדיר זמן מדויק כי גם הזמנים משתנים כל הזמן. הפוטון הוא לא העדר חשכה , הוא אנרגיה של חלקיקי אור . אלה גלי אור שיחוגו סביב כדור הארץ , השמש תיכנס לממד אחר , לא תהיה חשכה , מידע זה ניתן לפיזיקאים שלכם . לא תחוו שינויים קיצוניים , הטמפרטורה אכן תשתנה , תתאזן, אבל לא תורגש כקור עז.

כל המערך האנרגטי הגלקטי ישתנה, אבל לא באופן שאתם צריכים לחשוש ממנו  אנרגיית הפוטון שתגיע ביחד עם האנרגיות שאמא אדמה משחררת יביאו את הסחרור המתבקש וישנו את התדר של גאיה, יתרחש ריפוי .

לגבי בני האדם, האנרגיות יהיו חזקות מאד, אבל לא כולם יחוו את אותם שינויים. אנשים שיהיו ברמת המוכנות, בעלי תדר מתאים - אנרגית הפוטון תעביר אתכם שמוכנים לממד אחר , תחוו שדרוג בגוף הפיזי. ובגופים האחרים , תשתנה הדחיסות של הגוף .

שאלה: האם זה מה שיקרה לאנשים שלא יתעלו עד אז, או האם לכל האנשים על הפלנטה?

תשובה: אתם צריכים להבין שאותם אנשים – עובדי אור שפזורים בכל הפלנטה הם הזרעים שעוזרים לכל בני האדם. אולי אנשים, אלה "הרגילים" אינם מודעים להתעלות אבל אין זה אומר שהם אינם מתעלים דרכם .האם נראה לכם נכון שרק אותם עובדי אור הם אלה שיהיו "מוגנים" ושאר בני האדם "ייעלמו" מכדור הארץ? כולם ילדים של אמא אדמה.

שאלה: האם לכך הכוונה בנושא הקפיצה הקוונטית בספטמבר 2007?

תשובה: כל השינויים שהפלנטה חווה הם מתבקשים לקראת הקפיצה הקוונטית הכל הוא בזמן עכשיו. אתם עדיין מחפשים דרמות ותנודות חזקות מורגשות , אתם תחליקו לזמנים האלה, לא תרגישו תנודות יוצאות דופן . עובדי אור יודעים וחווים כל הזמן שינויים בגופים שלהם , הם יכולים לספר על "הקפיצות" שהם חווים כל הזמן .

שאלה: האם אפשר לקבל אישור או שלילה על הפרטים האלה?

תשובה: כמו שנאמר קודם הפרטים אינם מדויקים לזמנים אלה, הפוטנציאלים השתנו .

שאלה: למקרה שזה לא נכון, או שהכוונה לא לקפיצה הקוונטית של ספטמבר 2007 [או תאריך אחר בסמוך], איך יראה היום, והיום שאחרי מבחינת האנושות בעולם הפיסי. האם אפשר לקבל תיאור [אפילו משהו לדוגמא].

תשובה: יקירים, האנושות תמשיך להראות אותו הדבר. נכון הוא שאנשים מסוימים יחוו אנרגיות אחרות. יותר שקיפות, המידע יהיה עבורם יותר זמין , נגיש . יהיה סוג של שחרור אנרגטי, אצל אנשים מסוימים השחרור, יתכן כניקוי דרך סימפטומים של "מחלה" אבל לא משהו קולקטיבי או הרסני.

שוב אנחנו רוצים להזכיר לכם כי העולם, הפלנטה שלכם ואתם האנושות חווה בכל רגע שינויים כאלה או אחרים , גאיה עוברת תהליך של ריפוי מאד ארוך ונכון עבורה ועבורכם בני האדם . תדעו שהכל הוא עכשיו , אנחנו לא עוצרים לרגע, הכל הוא חלק מתהליך, הוא בפוטנציאל, הוא השינוי למענכם , תבורכו .

שאלה: האם שום דבר מהדברים שתוארו אינו נכון?

תשובה: הדברים שתוארו היו נכונים בזמנים אחרים, כאשר הם ניתנו. אבל כמו שלמדתם הכל ניתן לשינוי, ואכן חלקים מהתיאורים שונו.

ברכות של אור יקרים,

ממקום של אהבה,

דפנה

עריכה: ניצה תפארת

                  

חמדה טלאור -יועצת פנג שואי בכירה



האתר נבנה במערכת 2all בניית אתרים - www.2all.co.il