פנג שואי - דף הבית
    פנג שואי - מאמרים
    פנג שואי - עדויות
    פנג שוואי- שאלות נפוצות
    פנג שווי - תעריפון
    מעט עלי
    פנג שואי - פורום
    הקפיצה הקוונטית
    אתרים מומלצים
    ייעוץ פנג שואי - צור קשר
space
    הקפיצה הקוונטית     אתרים מומלצים     הענקת תמורה     מפת האתר

ההכנות לקראת זרימת

אור האלוהות

באמצעות פטרישיה דיאן קוטה-רובלס

ספטמבר 2005

http://1spirit.com/eraofpeace

כולנו התכוננו לרגע הקוסמי הזה מאז ירידת בני האדם, לפני עידנים רבים. עכשיו אנחנו בשלבים האחרונים של העלאת האנרגיה, הרטט והתודעה של הגוף הפיזי, הגוף האתרי, הגוף המנטאלי והגוף הרגשי שלנו, כדי שנוכל לשאת את מקסימום זרימת אנרגיית האהבה האלוהית הגורמת לשינוי. הזרימה של האור האלוהי הזה תיבנה מומנטום בין ה- 13 וה- 18 לאוגוסט.

אם האני האלוהי שלכם מיגנט אל תחום ההכרה שלכם את המסר הזה, דעו שאתם חלק מאוד חשוב מהפעילות האלוהית הזו. התכנית האלוהית שהתנדבתם למלא בשבוע הקדוש הזה, זקוקה לדבר אחד בלבד מכם:

לתודעה שלכם המכוונת למקום אחד בלבד,

הממוקדת בשמחה עולזת,

באהבה אלוהית והוקרה לכל החיים.

במהלך אותם ימים מקדושים המובילים אל האירוע המופלא הזה, האחריות הכי חשובה שלכם היא לתת חופש לאנרגיה הכי אוהבת, שמחה, משועשעת, מרוממת והרמונית שאתם יכולים לבטא.

לא משנה באילו אתגרים או מבחנים תיתקלו, דעו שאין שום דבר ששווה לזוז הצידה בשבילו מההרמוניה של ההוויה האמיתית שלכם. היו מפקדי איכות השלום שהוכשרתם להיות. היו הכח הכי עוצמתי של אהבה אלוהית המשפיעה על שינוי צורה שאתם יכולים להיות כאן ועכשיו. זה הרגע שלכם! בני אדם, אמא אדמה וחברת שוכני המרום סומכים עליכם.

אלוהים יברך אתכם!

במהלך שבעת הימים הבאים, התברכנו בהזדמנות לשנות את הרטט של הגופים הארציים שלנו, כך שהם יוכלו לשאת יותר אור ממה שחווינו עד כה.

דרך צווים קוסמיים, מדע העל, השפעת העל, נוכחות העל אמא/אבא אלוהים וכל חברת המרום עומדת הכן לעזור לאנושות במאמץ הקדוש הזה. ישויות האור, בממלכות האמת המוארת, נתנו לנו שני תרגילי נשימה מאוד פשוטים אבל מאוד עוצמתיים. אם נעשה אותם מידי בקר וערב בשבעת הימים הבאים, ההכנות הפיזיות שלנו יואצו בקפיצה קוונטית.

אפשר להמשיך ולעשות את תרגילי הנשימה האלה ככל שרוצים גם אחרי אותם שבעה ימים. בכל פעם שעושים אותם, הגופים הארציים יעלו באנרגיות שלהם, ברטט ובתודעה.

נשימת החיים

באמצעות פטרישיה דיאן קוטה-רובלס

כשאנו נושמים באופן מודע את הנשימה המקדושת של אלוהים, נוכחות האני הנני שלנו מעוררת בתוכנו את הזכרון של איך הנשימה המקדושת תעזור לנו לשנות את חיינו. נשימת אלוהים המקדושת הינה מתנת החיים שלנו. זהו הכלי שמאחד אותנו עם מדע העל, נוכחות העל, השפעת העל אמא/אבא אלוהים – כל היש. הנשימה המקודשת יוצרת את המרחב המקודש שמאפשר לנו להיות אחד עם האספקטים הרבממדיים עם האלוהות שלנו, ואחד עם כל הבריאה.

כאשר אנו משתמשים בנשימה המקודשת של אלוהים באופן מכוון, עם כל שאיפה אנו מרקיעים אל הלב והתודעה של אלוהים, ועם כל נשיפה אנו מקרינים אל המישור הארצי הפיזי את תבניות המושלמות הנמצאות בלב ובתודעה האלוהית. דרך נשימתו המקודשת של אלוהים אנו יכולים להתאחד עם האספקטים הרב ממדיים של האלוהות שלנו, והגופים שלנו – הפיזי, האתרי, המנטאלי והרגשי, נטענים אנרגטית ונתמכים בעולם הצורות.

כשאנו זוכרים את האמת העמוקה הזו, אנו מתחילים לחוות את הנשימה המקודשת באופן שאלוהים התכוון אליה מלכתחילה. מתנת החיים הזו נועדה לשקם, לחדש את הנעורים, לרענן ולשנות את הגופים הפיזיים שלנו לגופים של אור ולמקדשים עוצמתיים של אלוהים חיים. בכך שנכוון את הנשימה המקודשת של אלוהים דרך עמוד השדרה הסולרי שלנו, דרך שתיים עשרה הצ'אקרות שנמצאות עליו ודרך המרידיאנים, נעלה את הרטט של הגופים שלנו לגבהים שלא הכרנו עד כה.

תרגילי הנשימה שלהלן יעוררו לחיים את כל התאים בגופים שלנו, ויפנו את תדרי רטט שהינם פחות מאשר השלמות הפיזית של הממד החמישי. בתוך התדר הגבוה של האור, נוכחות האני הנני תוכל להתמזג באופן יעיל אל תוך הגופים הארציים שלנו. אז נהיה חופשיים וחסרי מעצורים בחשיבה שלנו. נבין את האחדות עם כל החיים, ונבין שהפתרונות ברי הקיום לכל מצב המתעורר בחיינו או על פני הפלטה, ממתינים לגילוי בגוף הקאוזלי (הגוף הסיבתי/המנטלי הגבוה ) של אלוהים.

כל שעלינו לעשות זה להשתמש בנשימה המקודשת של אלוהים ולהעלות את התודעה.

תרגיל הנשימה הראשון

אנו מתחילים בהוצאת כל האויר מהריאות. עכשיו, בעודנו עומדים ישר, רגלינו צמודות וזרועותינו נינוחות לצידי הגוף, אנו מצהירים מכל הלב:

"אני שואף פנימה את נשימת אלוהים המקודשת".

כאשר אנו שואפים, אנו מַפנים את כפות הידיים כלפי מעלה ולאט מרימים את הידיים ישירות מעל הראש. אנו עוצרים את הנשימה בתוכנו, ומדמיינים אלומת אור בוהקת הפועמת עם 12 האספקטים הסולריים של האלוהות הנשפכים מלבו של אלוהים. אלומת האור הזו יורדת אל צ'אקרת הכתר, ומוקרנת למטה אל עמוד השדרה ואל 12 הצ'אקרות שלנו. בעודנו ממשיכים לעצור את הנשימה המקודשת של אלוהים בתוכנו, האור המנצנץ הזה מתרחב דרך המרידיאנים ונכנס אל כל תא בגוף.

עכשיו אנו נושפים לאט, ומצהירים מכל הלב:

"אני נושף את נשימת האלוהים המקודשת".

בעודנו נושפים, אנו הופכים את כפות הידיים למטה, ובאיטיות מורידים את הידיים חזרה אל צידי הגוף. אנו ממשיכים להשאר ללא אויר, ומדמיינים את אלומת האור האדירה הזו יוצאת מעמוד השדרה הסולרי שלנו ונכנסת למרכז האדמה. האור מלבו של אלוהים מתמזג עם התנופה הנמצאת בַליבה של אמא אדמה, ומתרחב החוצה דרך הרשת הקריסטלית כדי לעטוף את כל הפלנטה ואת כל החיים המתפתחים כאן.

אנו נושמים רגיל לרגע, ואז אנו חוזרים על תהליך הנשימה המקודשת שלוש פעמים נוספות. תרגיל הנשימה המקודשת הזה נעשה פעם אחת עבור הגוף הפיזי שלנו ועבור הרובד הפיזי של האדמה, פעם אחת עבור עבור הגוף האתרי שלנו והרובד האתרי של האדמה, פעם עבור הגוף המנטאלי שלנו ועבור הרובד המנטאלי של האדמה, ופעם עבור הגוף הרגשי שלנו ועבור הרובד הרגשי של האדמה. לאחר הנשימה הרביעית אנו מצהירים:

" אני הנשימה המקודשת של אלוהים משקמת, מעוררת, מחדשת את הנעורים ומשנה את הגופים הארציים שלי לגופי אור סולריים של הממד החמישי של שלמות פיזית חסרת גבולות. כל תא, כל אטום וכל חלקיק של תת אטום וכל גל בגופים שלי - הפיזי, האתרי , המנטאלי והרגשי פועמים עכשיו עם 12 האספקטים הסולריים של האלוהות אשר מעלים כל הזמן, ומשנים את המקדש הזה של אלוהים."

תרגיל הנשימה השני

עכשיו, עם 12 האספקטים של הממד החמישי של האלוהות המנצנצים דרך עמוד השדרה הסולרי של הממד החמישי ודרך 12 הצ'אקרות הסולריות שלנו, אנו משתמשים בנשימת האלוהים המקודשת כדי לעורר את הגופים שלנו עם האיכויות האלוהיות של נעורים נצחיים, בריאות רוטטת ושלמות פיזית חסרת גבולות.

אנו עומדים כשזרועותינו בצידי הגוף, ושואפים לאט את נשימת אלוהים המקודשת. תוך כדי שאיפה, אנו מרימים את זרועותינו קדימה ומעל הראש, ומתכופפים אחורה עד כמה שנח מבלי ליצור מעמסה על עמוד השדרה. עכשיו אנו מחזיקים את נשימת אלוהים המקודשת בתוך גופנו, ולאט מתכופפים קדימה, עד כמה שניתן לעשות זאת בנוחיות. כשאנחנו עדיין מחזיקים באויר בתוכנו, אנו מתיישרים ומרימים את ידינו מעל הראש, ושוב מתכופפים אחורה כשפנינו מופנות למרומים. עכשיו אנו נושפים לאט, ומורידים את הידיים לצידי הגוף.

אנו נחים ונושמים כרגיל לרגע. ואז אנו חוזרים על הנשימה המקודשת שלוש פעמים נוספות. התרגיל הזה של הנשימה המקודשת נעשה פעם עבור גופנו הפיזי, פעם עבור גופנו האתרי, פעם עבור גופנו המנטאלי ופעם עבור גופנו הרגשי. לאחר סיום ארבעת הנשימות המקודשות אנו מצהירים:

"אני מלא עם נשימת אלוהים המקודשת ועם אור האלוהות המרענן ומשנה את הגופים הארצייםשלי. כל אחד מתאי גופי מועצם באיכויות אלוהיות של נעורים נצחיים, בריאות רוטטת ושלמות פיזית חסרת גבולות".

" ההשפעה החיובית שיש לנשימה המקושרת לשני תרגילי הנשימות המקודשות הללו מתחזקת מידי יום ומידי שעה עם כל נשימה שאני נושם".

"אני מודה מכל הלב להזדמנות המקודשת הזו ולנשימות אלוהים המקודשות, שעכשיו הפנמתי. וכך הוא. אני הנני. אני הנני. אני הנני".

הגדים של ריפוי

אני הנני הנשימה המקודשת של אלוהים, ועם כל נשימה שאני נושם אני מרחיב את 12 האספקטים הסולריים של האלוהות באמצעות עמוד השדרה והצ'אקרות שלי של הממד החמישי.

באמצעות כוח האור הזה, כל אימפולס רוטט שיש בגופים שלי - הפיזי, האתרי, המנטאלי והרגשי, שהינו פחות מאשר שלמות פיזית חסרת גבולות של גופי האור הסולריים שלי, ישתנה מיד.

נוכחות האני הנני שלי ממלאה את הגופים שלי באור הריפוי האלוהי, ומחליפה את הרטטים האלה באהבה והרמוניה.

כל תא בגופים הארציים שלי מתחדש ומשתנה באמצעות נשימת אלוהים המקודשת ואור הריפוי שלו. אני הנני עכשיו ההתגלמות הפיזית של הפוטנציאל האלוהי המלא שלי.

כל מה שאני מצהיר עבורי אני מצהיר עבור אהובַי ועבור האנושות כולה.

אני מקרין עכשיו את נשמת אלוהים המקודשת ואת אור הריפוי שלו אל כל בתי החולים, בתי הבראה, מוסדות לחולי נפש ואל כל מוסדות ההחלמה הקיימים בעולם כולו.

אני מקרין את נשימת אלוהים המקודשת ואת אור הריפוי שלו אל הלבבות של כל הגברים, הנשים והילדים המתפתחים על פני האדמה המתוקה הזו.

אני מקבל את זה שפעילות האור הזו הושלמה בכל העוצמה באמצעות נוכחות אלוהים, אני הנני. וכך הוא.

מאנגלית: חמדה טלאור©

                  

חמדה טלאור -יועצת פנג שואי בכירה



האתר נבנה במערכת 2all בניית אתרים - www.2all.co.il